^На початок

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Завдання ліцею навчити жити!

Виховання вирішує долю людини!

Ми творимо Людину!

Освіта скарб, ми ключ до нього!

Навчаємо розумом, виховуємо серцем!

   10 грудня в Україні розпочався Всеукраїнський тиждень права, метою якого було ознайомлення учнів та педагогів із базовими знаннями про свої права, уміння використовувати їх на практиці та, за потреби, захищати.
   Наш ліцей також долучився до цієї події проведенням таких тематичних заходів:
- презентацією видань про права людини, книжковою виставкою «Закон і ми», та виставкою іншої літератури правового змісту у бібліотеці закладу;

1 l   2 l   3 l

- виховними годинами відповідної тематики у навчальних групах;
- Всеукраїнським уроком «Права людини», який провели провідні спеціалісти відділу державної реєстрації актів цивільного стану УДР у Полтавській області та головні спеціалісти комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації УДР ГТУЮ у Полтавській області.

4 l   5 l

   Таким чином, учні дізналися, куди звертатися, щоб захистити свої законні інтереси, де знайти потрібну інформацію, як протидіяти дискримінації та насильству на різних рівнях.
   Тож педагогічний колектив нашого навчального закладу завжди докладатиме необхідних зусиль, щоб через подібні заходи виховувати у дітей повагу до честі та гідності іншої людини, відповідальність за свої вчинки.